nytt gottgottisgodis och kloklippning

Idag mår matte bättre, vi har kastat boll och kampat lite. Kul! Sen när hon kom tillbaka efter ICA hade hon något jättegott med sig, nämligen Baconost! Har ni smakat det någon gång?
OJ vad gott det smakar! Synd bara att jag inte får äta upp allt på direkten utan måste göra massa saker först....
Sen var det dags för den där hemska kloklippningen, men idag var det en klo klippt och sen en godis och så vidare. Så då gick det väl an. Dumt påhitt det där med kloklippning och bad som matte tvingade på mig igår för att hon tyckte att jag luktade lermonster, själv tyckte jag att jag luktade gott....
.
Och jag har inte gjort NÅGONTING med Gizmo, han är klen och klarar inte av en rejserterrier som jag. :D Vi terriers är bäst!
Nu är det sovdags.
Tass från
gott!

matte är sjukast :(

Matte har legat sjuk några dagar men idag har hon knappt tagit sig upp ur sängen annat än för att fota mig. Snäll som jag är så har jag legat och vakat över henne och sett till så att husse tagit hand om henne men jag vill ha min matte tillbaka.
Snälla matte blir frisk :(
från

kändishund

Idag träffade jag en kändis, eller så var det han som träffade en kändis (nämligen mig).
Det var faktiskt Hundcoachen vi träffade. Han ville ta kort på mig och få min autograf och efter många mutor så var jag ju tvungen att ge med mig. Får se om jag får tag i den.
Även varit på hundcafe, åt ett kex som var gott, fick två nya tuggben.
Matte är sjuk så husse har tagit hand om mina promenader. I morgon ska jag rejsa på golfbanan.
Tass från
ps. bild finns på Huncoachens blogg

rally!

Igår var jag och matte på våran rallylydnadskurs. Vi gick en bana där matte blev alldeles snurrig, spiralen kallas den. Vi gick massor av andra banor med men när matte skulle öva sitta framför så lockade faktiskt alla dofter mer.
.
Sen har tydligen ryktet om min ringa ålder spridit sig till de där instruktörerna så jag och matte fick massor av beröm! Ja, ni ser. Jag är bäst, matte med. Dom sa att jag glömt läsa rasbeskrivningnen men sådant trams har väl inte jag tid med?
.
Idag ska jag till Enköping igen, matte är sjuk och behöver en paus och husse ska hälsa på sin kompis. Då ska vi se om matte kan få några nya bilder på mig.
.
Hejdå för nu

ny leksak

Jag har fått en ny leksak, den är gul och piper. Jag älskar saker som piper, det gör inte matte så när jag och pipen piper på som bäst så snor hon den. Elakt. Hon säger att jag får den om jag är riktigt duktig, jag är faktiskt alltid riktigt duktig så kan jag få min nya pip tack!

*klick* godis

Idag har matte köpt en sån här. Den klickar och sen får man godis. Verkar vara en bra sak, jag gillar godis nämligen. Mest kyckling, men korv går också bra. Pannkaka är en riktig höjdare. Allt är godare än torrisar!
I morgon tror jag att det blir mer klick och godis. Det här är ju nämligen inte särskilt ansträngande. Mer klick tack!

Idag har varit en trött dag

Jag vaknade fem, ibland behöver man gå upp och börja dagen då. Hemma hos mormor och morfar så jag knackade på mattes dörr och tyckte att hon skulle upp och leka med mig, men det tyckte inte matte. Konstigt. Istället somnade hon om.
Sprang omkring lite på golfbanan och letade golfbollar, det är ett oerhört viktigt jobb ska ni veta! Golfbollar gömmer sig i alla möjliga buskar och då krävs det bra en golfbollshund, nämligen Ziggy! :D
.
Sen var vi tvugna att åka hem till Uppsala, där bjöd snålmatte och snålhusse inte ens på en endaste lite tacobit. Oerhört snålt utan jag var tvungen att äta torrisar, som straff tänkte jag hoppa upp på bordet och ta för mig alldeles själv, men det gjorde jag.
.
Nu ska jag sova, godnatt från
och min nya kompis!

Här sitter jag och spanar

på hundar och folk utanför fönstret. Tyvärr bor vi på tredje våningen så dom är väldigt små, hundarna alltså.

Vi är lermonster


jag är ett lermonster!

Idag har jag och Datcha lekt på leråkern. Hon brottade ner mig och jag bet henne i öronen. Det tycker jag är rättvist. Vi var ute jättelänge och matte & Datchas matte pratade om Snö, men han var inte här inte. Här var det löv och annat skoj att busa i.
.
Nackdelen med att vara ett lermonster är att man måste bli badad så matte och husse tvingade i mig i badkaret och tvingade mig att bada trots att jag protesterade. Hmpff. Men det var värt det, det var det!
Nu ska jag ta mig en tupplur,
.
Voff från
Här ligger jag och Manfred S efter dagens hemska bad!

Hej allihopa

Nu är jag tillbaka för en liten stund.
Jag har gått min andra kurs på rallylydnad. Det var jätteroligt och alla tycker att jag är jätteduktig för att bara vara 6,5 månad! Massor med gottis får man då och idag har matte kokat kyckling som jag ska få i belöning! Det ska bli gottis! Jag gillar mat, all mat utom banan!
Jag hade mitt fina gröna täcke på mig så jag inte frös och alla berömde hur fin jag var. :D
.
Sen har jag lekt med Abbe, Datcha och Minos. Jag rejsade i Agilitytunnlar och det var jättekul.
Sen sprutar matte vatten på mig varje gång jag skäller, så det är inte värt det längre :( men jag ska få en ny tuggis istället så då känns det lite bättre.
.
Och Sigge, jag träffade massor av Vitterklippare och våran uppfödare på specialen men har inte lekt med någon. Det bor typ inga aussieterriers här :( men jag ska bli hundmodell, det du! :D
.
Godnatt från

15/10 - 27 veckor

Hej.
Nu har jag varit på både onsdagsträning och rallylydnadsträning och jag var bra ska jag säga er! Fick massor av beröm på onsdagsträningen men jag visste redan att jag var en fin hund, öronen beundrade hon med.
På rallylydnaden så fick vi gå någon tråkig bana, bara sitt och ligg och det kan jag ju redan, jag trodde vi skulle göra massor av annat kul men det kanske kommer. 
Massor av hundar var det där iaf men inte fick jag leka. Snålt.
.
Annars mår jag bra, hade en sån där hemsk fästing men den tog mormor bort. Slipper bli badad för mina valputslag är borta och äter som jag ska säger matte. Visste ni att torrfoder smakar bättre om man får det på golvet i stället för någon skål?
Nä men nu vet ni.
.
Voff från

en ypperligt bra flugfångare

Ni kan få hyra mig, 100 kr/h! :D

Rallylydnad

Matte och jag ska gå rallylydnadskurs, då får man godis. Det känns bra!
och mattemorfar, jag brukar inte kissa i skorna men matte tänkte ju faktiskt åka och lämna mig! Då var jag ju tvungen att lämna ett litet minne, så det så!

6/10 - 26 veckor och 5 dagar

Hej Allihopa.
.
Jag har det jättebra hos mormor och morfar, skönt att slippa mattes slavträning. Jag kissade lite i hennes skor som straff innan hon åkte, hon blev inte så glad men det skiter jag i. :D
Jag saknar inte matte alls (eller jo, det gör jag men hon ska tydligen komma tillbaka snart) och får god mat och massor av promenader och bus. När matte kommer hem ska jag uppdatera bättre.
Voff från

4/10 - 26 veckor och 3 dagar

Hej igen.
.
Nu ligger jag alldeles utslagen här och väntar på morgondagen.
Idag har jag rejsat runt som en tok och gjort bus. Matte säger att jag är i slyngelåldern men vadå, matte behöver faktiskt lära sig att hon inte är viktigastt i heeela världen!
Hon suckar hela tiden och säger något om att hon sliter sitt hår men det ser jag ingenting av!
Abbe som var här, han är inte så bra på att göra det som matte vill. Inte så bra som jag är! Han fick inte ens gå lös på promenaden, det fick jag och då passa jag på att reta honom lite, hihi.
.
I morgon åker matte till sin skola i Hässleholm igen, jättetråkigt men det ska bli skönt att vila upp sig hos mormor ett tag. Hon sticker alltid till mig något gott, morfar med. Hoppas jag slipper all tråkig träning och bara får göra det jag gillar bäst. Skälla och jaga fåglar! Jag hoppas det.
.
Vi hörs!

4/10 - 26 veckor och 3 dagar

Hej allihopa.
Jag har ju missat att skriva på MINST två dagar men under dessa dagar har jag hunnit
*åka och hälsa på mormor&morfar i Enköping, överraskningshälsapå
*gå i skogen och skrämma svampplockare! Då blev matte jättearg och jag fick ha koppel, men jag lyssnade ju... sen iaf.
.
Det där med skogen var ju mindre kul, man borde få gå fram till vilka svampplockare man vill utan att behöva ha en sur matte. Ibland förstår jag mig inte på dom, jag kommer ju när ni ropar någon gång iaf. Räcker inte det?
.
Sen har jag hunnit fylla ett HELT HALVÅR, hurra för mig! Jag fick ett tuggben i present och köttfärs. MUMMA!
Idag ska jag mest leka med Abbe, sen ska jag chilla som de stora grabbarna gör. För jag är en stor grabb nu. Så det så!

1/10 - 26 veckor

Hej igen.
Ni såg att jag vann va? Vi aussies är fantastiska, charmiga och lindar varenda människa om lilltassen! Vi är nog alla hundars urhund, den som alla hundar kommer ifrån för vi är så fantastiskt bra!
.
Idag har jag lekt med en boxer, hon hette Tora och vi hade jättekul trots att hon dregglade på mig, USCH. Vi badade i en å och sprang på en leråker. Jättekul! :D Sen var jag och Husse ensamma hemma. Vi gjorde sånt som killar mest gör, dricker öl och kollar sport men säg inget till matte? Okej, jag litar på er!
.
Matte ojar sig över att snart är någon som heter Snön här, han verkar minst sagt läskigt och ska tydligen vara överallt. Någon som heter Jul kommer också tydligen, han verkar tydligen mer trevlig och har paket med sig. Okej herr Jul, jag önskar mig ett stort ben, massor av godis och kanske en ny leksak, helst en såndär munk som de har här. Dom ser goda ut!
När herr Jul kommer ska jag till något som heter Göteborg. Det ska tydligen vara en jättestor stad och där finns det massor av hundar tror jag. Jag ska hälsa på mattes mormor&morfar och moster. Dom träffade jag tydligen när jag var liten bebis men det var ju minst 100 år sedan!
Så här liten var jag då! Det kan man väl inte tro idag?

JAG VANN (igen)

Hurra hurra vi aussies gör sig bäst i hela världen på bild! Beviset ser ni nedan!
och tack bästa hundmormor för att du tog en sån bra bild. Voff!

RSS 2.0